Hjälp mig! – årets inspiratör Instagram

Blog-Awards-Blick-pa-taket
Nu har tiden snart gått ut för att rösta till Blog Awards så jag tänkte göra en sista liten push ifall ni skulle vilja hjälpa mig. : ) I år finns som sagt en ny kategori som heter “Årets Inspiratör – Instagram” och jag skulle verkligen bli supermegatoköverlycklig om ni skulle vilja nominera mig. Har lagt ner väldigt mycket tid och energi på just min Instagram så det skulle betyda väldig mycket.

Det tar ca en minut. Om ni vill hjälpa mig så går ni helt enkelt in på den HÄR länken. Sen ser det ut som på bilden under här. Fyll i mitt namn och min instagramadress (www.instagram.com/celinaryden) och glöm inte att välja kategori! Sen om ni får feeling så kan man också skriva in en motivering. : )

Tusen miljoner tack på förhand!! <3 <3 <3

Skärmavbild 2014-05-30 kl. 12.57.18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.