Min nailartpensel!

Untitled-2Jag får ex antal frågor om dagen vad jag använder för material, penslar, andra verktyg osv så jag tänkte beta av den absolut vanligaste “Var har du köpt din nailartpensel?” och “Vad använder du att måla dekoratoner mer?”.

Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt dragit mig för att berätta var min nailartpensel kommer ifrån. Inte för att vara dryg men jag köpte den på Nailympics i London och märket “Nail Artists” som sålde den var så sjuuuuuuukt otrevliga så jag har inte velat göra reklam för dom! Men det är en grym pensel och jag använder den till typ allt. Tror att det är nummer 1.

Färgen jag använder till att måla dekorationer med kallas för akrylfärg och märket jag kör med heter “Polycolor”. Är du utbildad kan du köpa den på knnailproducts.se, annars är det nog bara att googla. Billigare varianter finns t.ex. på Panduro och på Kreatima. Det kan man använda och måla ovanpå nagellack också så man behöver absolut inte vara utbildad för att börja gå loss med det. : )

[youtube id=”78M70V6xNRM” caption=””]

Nail art brush
Bilder av keela.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.