I <3 My BKR!

Wiiieee!! Har äntligen fått min nya BKR av bästa Louise på lmgscandinavia.se!! Färgen jag valde kallas för “Chip” och jag är helt förälskad! Det är alltså en glasflaska med solikonhölje runt som man helt enkelt kan använda som en vanlig vattenflaska på jobbet, på gymet, ha stående hemma, osv.

Varför ska man ha en sån då? Jo, en sak som inte alla vet är att plasten från vanliga plastflaskor förgiftar vattnet du dricker med en massa läskiga saker som bl.a. kan framkalla cancer. Lösning – glas! Dessutom kan du använda den i evigheter och är därför dessutom bra för miljön. Jag kommer att ha min stående på salongen! Är superdålig på att dricka vatten, men med en sån här söt flaska så går det ju inte att undvika. ; )

Dom finn bl.a. att köpa på kicks.se och finns i en massa roliga färger!

BKR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.