10-årsjubileum idag!

Wow…. kom till en lite halvskum insikt idag på vägen till jobbet bland alla tjoande studenter – idag är det exakt tio år sedan jag själv sprang ut ur Gångsätra gymnasium och skrek och tjoade. Tio år. Tio. Det är liksom…. TIO år! Vad har man gjort sedan dess? Eller vad har man snarare inte gjort sedan dess! Det var lätt en av mina bästa dagar i mitt liv hittills. Jag hade längtat efter den dagen så det värkte ända sedan jag var tretton år. Att få lämna skoltiden bakom mig kändes helt overkligt. Jag har i flera år efteråt haft mardrömmar om att jag är tillbaka i skolan fast att jag vet att jag tagit studenten och är “fri”! Jag känner mig alltid så lurad och förbannad. Haha, snacka om traumatiserad. ; )

Och så här såg jag ut idag för exakt tio år sedan. Lyckan kanske inte syns så tydligt men tro mig. Det var ren och skär lycka (och lite chock tror jag över att dagen jag drömt om äntligen hade kommit ; ) ). Notera även hur cool jag är som har mössan lite på snedden.

20130603-222543 20130603-222549

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.