Celina Rydén på Instagram

Skärmavbild 2014-06-12 kl. 19.08.16Hej hopp!

Som ni kanske märkt så har uppdateringen här på bloggen dragits ner lite senare tiden. Detta beror på att först och främst har haft helt sinnessjukt mycket att göra, men också på att min Instagram har rusat iväg lite och därför har jag blivit tvungen att lägga mer tid där. Så om jag inte uppdaterar här så har jag garanterat gjort det på Instagram. Dit hittar ni lätt genom att klicka på bilderna här på sidan eller längst ner. Så det är bara att fortsätta att gå in här och sen klicka sig vidare till alla bilder. : D Fortsätter självklart att uppdatera här också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.