Back in business!

Hej hopp allesammans! Nu blev det lite ofrivillig bloggpaus här för mig i några dagar, men som jag skrev innan så har jag haft så enormt mycket att göra plus att min Instagram bara växer och växer så därför har jag varit tvungen att lägga lite extra kärlek där. Hoppas att ni också har hittat dit så att ni inte känt er alltför övergivna. 😉

Jag har funderat lite fram och tillbaka på hur jag vill ha det här på bloggen. Det blir ju lite kaka på kaka när jag först lägger upp bilder på Insta och sen samma här. Därför måste jag nog försöka att skilja lite på de två och göra bloggen mer som en förlängning av min hemsida med uppdateringar om vad som händer på salongen, nyheter, osv och så kanske lite mer personligt och tankar (jag har ju en förmåga att tänka en hel del om saker och ting ; ) ). Vad tror ni om det?

Tänkte också lägga upp mina instavideor här och så kan jag ju självklart slänga in lite nagelbilder ovanpå det. Är på landet nu fram till onsdag så jag har ju lite tid på mig nu att fundera ut något bra upplägg, för det känns som sagt dumt att köra både bloggen och instagram och köra samma saker.

Däremot kan jag tipsa er om att jag precis har haft en frågestund på Insta! Gå gärna in och kolla svaren! Tyvärr kan man inte se alla kommentarer om man bara går in via nätet, men har ni en mobil så skulle jag verkligen rekommendera er att skaffa Instagram, det är gratis och ni behöver inte ens lägga upp några bilder själva. : ) Det hände faktiskt en lite speciell sak i förrgår på Insta som jag tänkte sätta mig ner och skriva om nu som ni får läsa om lite senare.

Har ni några förslag på hur ni skulle vilja ha bloggen och vad ni skulle vilja läsa om här vs Insta så är ni varmt välkomna att slänga upp lite kommentarer. : )

Hörs lite senare!

Skärmavbild 2014-06-22 kl. 15.43.56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.