MY BKR!

Things_for_your_salon3MY_BKR
Tipsade ju er om glasflaskan BKR förut och jag tänkte att jag skulle pusha lite extra för den just att ha på salongen! Som ni vet så ska man ju helst dricka två liter vatten innan kl 16 varje dag (vet att alla tycker olika om det där, men jag märker själv att jag mår sååå mycket bättre under dagen om jag “tvingar” mig att dricka vatten lite då och då). Jag har min BKR “Chip” ståendes bredvid mig på salongen och jag dricker faktiskt mycket mer vatten nu än vad jag gjorde förut. Hur kan man motstå liksom? ; ) Den skandinaviska distributören för BKR gör ju naglarna hos mig så jag fick en själv plus två stycken att ge bort som present, så jag gav en ljusrosa till Alexandra/Kissie och en till ljuslila till Keela. Min Ida har ju självklart också ett lager med BKR’s så vi passade på att göra en liten photoshoot med hennes mörkrosa när hon var här senast. : )

Väldigt praktiskt, miljövänligt, hälsovänligt och så mycket snyggare att ha framme än en tråkig plastflaska! Den går bara att köpa online än så länge på kicks.se eller eleven.se. Vill ni följa dom på Instagram hittar ni dom under @lmgscandinavia och @mybkr. Var nästan lite sugen på att ta in dom själv till salongen. Skulle ni köpa en då? Kostar 299 kr och håller for ever. ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.