The neutrals collection

20140628-200222-72142092.jpg

Gimme gimme gimme gimme!! Åååhh jag dör, skjut mig och dra mig baklänges! Light Elegance har äntligen skapat en nudekollektion och den är på väg till Sverige! : D

Annars då, jodå njuter av näst sista dagen på den här semesterveckan. Igår var jag och Christian på bröllop. Tänkte visa er lite bilder från det sen (och film om jag lyckas få till det). Jag måste faktiskt säga att det här var det överlägset roligaste bröllopet jag varit på! (Av alla två stycken ; ) ). Nä men det var faktiskt jättevackert och bra uppstyrt på alla sätt, men ni ska som sagt få se lite mer sen. Nu blir det lördagssteken med potatisgratäng och bea. ; )

One Reply to “The neutrals collection”

  1. Jag har funderat i ca 6 månader på att bli nagelteknolog, undrar bara, måste man gå just light elegence utbildningen för att få använda deras produkter? Finns en annan utbildning som är bra som ligger närmare min hemstad än L E, men jag tycker deras produkter verkar helt underbara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.