Hipp hipp hurra!

Idag e ingen vanlig dag, för de e faktist min födelsedag, hurra hurra hurraaa!! ; )

Dagen började perfekt med frukost på sängen, blommor, te, macarons och ett paket från min karl. I paketet låg ett makroobjetiv!!! Hade verkligen inte förväntat mig det!! Är fortfarande i chock typ! : D Världens bästa pojkvän! <3

Om ett tag ska vi bege oss ut på Lidingö och hem till mina föräldrar där lite firande väntar och sen tänkte vi försöka ta oss ut till Vaxholm eller göra någon annan mysig båttur nu när det är så himla fint väder.

Haha, älskar förresten den lilla bonusen att på morgonen när jag vaknar upp på min 29:e födelsedag så har något låst sig i ryggen så att jag haltar fram och stönar så fort jag böjer mig ner. Getting old….. ; ) Tur att man i alla fall fortfarande får visa leg när man ska köpa alvedon på Ica!

20140718-112055-40855953.jpg

20140718-112056-40856824.jpg

One Reply to “Hipp hipp hurra!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.