New in – Wacom Intuos Pro!

Drawing_tabletWiiiiiee!! Jag har precis beställt en ritplatta från Wacom! Den här använder man alltså istället för en mus och man jobbar helt enkelt med plattan och en penna som ni ser här uppe. Tekniken ska tydligen vara lite knepig att få in i början, men när det väl sitter så ska allt gå betydligt mycket snabbare och smidigare! Den här har jag framför allt tänkt att använda nu till att redigera mina bilder i Photoshop. Man får en helt annan kontroll över skapandet och med tanke på att jag ritar/ har ritat en hel del, så känns det som en naturlig uppgradering för mig. : )

Här under har ni en video där en tjej som kallar sig för Nevnarien (som är grym på foto och allt som hör därtill, kolla hennes blogg nevnarien.se för en massa tips och inspiration) där hon visar upp sin platta och lite basic hur den fungerar.

Min platta ska tydligen komma om en till två arbetsdagar och jag sitter här nu på nålar!!

[youtube id=”zryQhu_Vbcs” caption=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.