Lilla mamma

Har gjort mitt första beställningsjobb! : D Mamma behövde en ny profilbild till hennes företagssida (som Christian gör då han också jobbar inom samma företag, dvs detta var en order från honom ; ) ) och här under har ni resultatet!

Ställde upp henne till höger om våra stora fönster med väldigt mycket dagsljusinläpp – tack – och placerade en reflexskärm i guld på andra sidan lite snett. Sen är bilden retuscherad och redigerad i CS6. Fick beställning på svartvit i rätt så hög kontrast i liggande format som skulle matcha några andra bilder. Tycker att den här känns bra och huvudsaken är ju att mamma gillar den! : )

Slänger in en till bild under som jag fixade i förrgår har jag för mig. Effekten kallas för otron-effekten och gör att bilden blir lite så drömsk och “glowig” eller hur man nu ska förklara det. Tänkte att det skulle passa bra på lite rosor. Why not liksom. ; )

Mamma_Parvus_crop Orton_roses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.