Kursschema för 2014

Hallå! Long time no see! Som ni kanske har märkt har jag pga tidsfrist blivit tvungen att prioritera lite var jag ska lägga min tid och jag har valt Instagram i första hand. Den här bloggen kommer att kopplas till min hemsida och fungera mer som informationsblogg om nyheter på salongen, nya färger osv (och självklart ett och annat åsiktinlägg ; ) ). Kan också locka er med att STORA saker kommer att hända inom den närmsta framtiden!

Har satt ihop en liten flyer med info om alla kurser som kommer att hållas nu fram till årsskiftet. Maila info@celinasnaglar.se för mer information (vissa anmälningar går genom mig och några via skolorna). Annars syns vi flera gånger om dagen på Instagram, eller hur? : )

www.instagram.com/celinarydenNAILARTKURS_Schema14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.