En hemsida min sambo har gjort

Min sambo jobbar ju som frontendutvecklare på en webbyrå i stockholm. Och han har precis gjort en hemsida till Hunddagis Gärdet som jag tycker är väldigt fin. Så jag tycker ni ska kika in den omedelbart. Det är en landdningssida som han byggt åt ett hunddagis som behöver ligga högt på google.

Behöver man hjälp med produktion av webbplatser så kontakta honom. Han har gjort vår nya Moonflairshop och typ alla mina sidor, inklusive denna blogg, där han skriver alla inlägg på också. 😀

Så oavsett om du behöver hjälp med en shop, en one-pager, eller vad som helst så kan han bygga det, finns inget som är för avancerat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.