byCelina.se

byCelina startades 2011 och drivs och ägs av mig, Celina Rydén. De flesta smyckena på webshopen är både designade och till tillverkade av mig. Som många andra dansare syns jag gärna och sticker ut med det jag har på mig. Tyvärr kände jag att jag inte riktigt hittade det jag letade efter på marknaden och bestämde mig då för att bokstavligen ta saken i egna händer.

Vill du alltså synas lite extra och sticka ut från mängden, så har du hittat helt rätt. Min idé är att snabbt fånga upp och vidareutveckla de senaste internationella trenderna. Så håll dig uppdaterad på sidan för nyheter, tävlingar och annat kul som dyker upp! Eller varför inte bara gå in och insprireras av alla fantastiska bilder från kända bloggare och artister som tycker om att bära byCelina.

Hoppas att du hittar något som passar dig och din stil!

http://www.bycelina.se

OBS! Tyvärr valde jag att stänga ner webshopen 2013 då jag kände att jag behövde lägga ner mer energi på salongen och RAW. Jag har nya idéer på hur jag skulle vilja lägga upp webshopen och dess inriktning men jag kommer att vänta till att jag känner att det finns mer tid helt enkelt.

/Celina Rydén

 

FacebookTwitterPinterestShare

4 thoughts on “byCelina.se

  1. Hej, jag hade spanat in det mycket vackra drömfångarhalsbandet i silver med mockaband och pärlor. Men innan jag hann köpa det låg sidan nere… Så himla synd. Finns det något annat sätt jag kan få tag på detta halsband, genom dig eller någon annanstans? Tacksam för svar, kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsfråga: *